Jurnal de pierde-vară în iarna sud-africană | ziua a nu știu câta + 1

ZIUA a nu știu câta + 1
Probabil voi pierde şirul plusurilor la un moment dat... Ieri iar am făcut pauză. Noi, ăștia mari. Vlad a vrut să aibă ziua lui exclusivă de cățărat. Şi a avut-o!
Ne-am dus în sectorul Close Plateau, iar piticul găștii a trecut la treabă. Ca să fiu scurt, după încălzire a "lovit" Coal Chamber, un 6b+ pe care noi îl credeam că va fi prea întins pentru el. A lovit cu planul lui, fără sfaturi din exterior. Încet, încet, îl vedeam cum se transformă din copilaș în cățărator.
Apoi a început singur să lucreze Girl on Your Mind, un 6b+/6c, considerat cel mai frumos traseu de acest grad din Rocklands. Mișcările i-au ieșit, data viitoare urmează realizarea traseului. Still to come.
Aaa, ieri a fost atât de cald încât au apărut șerpii. Eu am văzut unul mititel, cam de un metru, cred că inofensiv, dar am înțeles că Jimmy Webb ar fi văzut o viperă pufăitoare ! Bine că de luni se răcește.
Seara am fost la un fel de festin culinar unde, în schimbul a 160 de ranzi (aproximativ 9 euro), poți mânca pește proaspăt până ți se-apleacă O:-). Vlad a fost în elementul său. Dacă până acum stătea de vorbă cu Gabriele Moroni, o cunoștință mai veche a lui, ieri s-a pozat cu Nalle. Peste câțiva ani se va poza Nalle Hukkataival cu Vlad.
Nalle Hukkataival: where are you from?
Vlad: bouldering!
Cam atât de ieri

1
2
3
IMAG2757
IMAG2759
IMAG2761
IMAG2769

© 2016-2017 Fabrica de catarat. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.