• 3

Beneficii parinti si copii:
La Fabrica de catarat am construit primul panou de catarat dedicat exclusiv celor mici. Am gandit trasee la inaltime mica, asa ca nu exista riscul sa fie loviti de cei mari. Parintii pot sa ii supravegheze pe cei mici din receptie unde pot viziona filme de catarat sau se pot relaxa in restaurantul Fabrica aflat chiar la intrarea in sala de catarat.

Alte beneficii
• Apa proaspata la discretie si o cafea din partea casei la fiecare intrare
• Posibilitatea de a personaliza abonamentul de intrare in functie de nevoi si preferinte
• Posibilitatea de a organiza petreceri pentru copii (in baza unei programari prealabile), toti invitatii la petrecere pentru copii beneficiaza de un discount nominal de 10% la restaurantul Fabrica
• Magazin de echipament sportiv in incinta salii de catarat
• Fabrica de catarat este partener 7 Cards. Toti abonatii 7Cards beneficiaza de un discount nominal de 10% la restaurantul Fabrica, la fiecare intrare in sala.

Beneficii escalada
• Construieste forta musculara si rezistenta,
• Dezvolta echilibrul, mobilitatea, flexibilitatea,
• Imbunatateste capacitatea sistemului cardio-respirator,
• O activitate ideala pentru dezvoltarea increderii in sine, a capacitatii de analiza rapida, a puterii de concentrare si de decizie, a perseverentei,
• Elimina stresul si construieste o stare de spirit pozitiva,
• E o activitate sportiva ideala pentru copii, ajuta in dezvoltarea calitatilor fizice, mentale si sociale,
• E un sport practicabil de catre oricine, copii sau adulti, fete sau baieti, incepatori, amatori sau profesionisti,

OFERTE SPECIALE

Super Ofertă la Cățărat pentru Grupuri Copii
O zi la catarat, e o zi deosebita pentru copii. Adio televizor, adio tableta. Organizeaza o petrecere surpriza intr-o zi in care sarbatoriti o zi de nastere, sau intr-o zi obisnuita in care cei mici pot combina distractia cu sportul la catarat. La Fabrica de Catarat am construit primul panou de catarat dedicat exclusiv celor mici. Am gandit trasee la inaltime mica, asa ca nu exista riscul sa fie loviti de cei mari. Cataratul e o activitate sportiva ideala pentru copii, ajuta in dezvoltarea calitatilor fizice, mentale si sociale. Costul este de 70 lei/copil pentru grupuri de minim 5 copii. Echipament + instructor supraveghetor pentru siguranta GRATUIT.
Super Ofertă la Cățărat pentru Grupuri Copii
O zi la catarat, e o zi deosebita pentru copii. Adio televizor, adio tableta.

Organizeaza o petrecere surpriza intr-o zi in care sarbatoriti o zi de nastere, sau intr-o zi obisnuita in care cei mici pot combina distractia cu sportul la catarat. La Fabrica de Catarat am construit primul panou de catarat dedicat exclusiv celor mici. Am gandit trasee la inaltime mica, asa ca nu exista riscul sa fie loviti de cei mari. Cataratul e o activitate sportiva ideala pentru copii, ajuta in dezvoltarea calitatilor fizice, mentale si sociale. Costul este de 70 lei/copil pentru grupuri de minim 5 copii. Echipament + instructor supraveghetor pentru siguranta GRATUIT.
20% discount
Copiilor le place sa se catere peste tot. Totul este pentru ei un potential spatiu de explorare. Asta ii place oricarui copil sa faca: sa urce, sa descopere, sa-si testeze puterile. Vino cu copilul intr-un loc unde n-o sa auda pe nimeni ca n-are voie sau ca trebuie sa se dea jos imediat. La Fabrica de Catarat “stai sa vezi ce-ti fac daca ma sui dupa tine” devine cel mai fun si distractiv loc din lume. Adu-ti copilul la catarat si primesti 20% discount la prima intrare. Echipament + instructor supraveghetor pentru siguranta GRATUIT.
20% discount
Copiilor le place sa se catere peste tot. Totul este pentru ei un potential spatiu de explorare.

Asta ii place oricarui copil sa faca: sa urce, sa descopere, sa-si testeze puterile. Vino cu copilul intr-un loc unde n-o sa auda pe nimeni ca n-are voie sau ca trebuie sa se dea jos imediat. La Fabrica de Catarat “stai sa vezi ce-ti fac daca ma sui dupa tine” devine cel mai fun si distractiv loc din lume. Adu-ti copilul la catarat si primesti 20% discount la prima intrare. Echipament + instructor supraveghetor pentru siguranta GRATUIT.
Vineri 25 lei
Oamenilor parca le e frica sa vina vinerea la catarat. Zici ca au Paraskevidekatriaphobia.
Ca doar n-o fi in fiecare vineri, vineri 13. Asa ca am facut oferta de 25 lei/intrare in loc de 30 lei.
Vineri 25 lei
Oamenilor parca le e frica sa vina vinerea la catarat. Zici ca au Paraskevidekatriaphobia.

Ca doar n-o fi in fiecare vineri, vineri 13. Asa ca am facut oferta de 25 lei/intrare in loc de 30 lei.
Oferta Personalizata
Daca nu ai gasit o oferta care sa imbine ce-ti doresti la catarat, poti cere personalizarea unui pachet special pentru tine.
© 2016-2017 Fabrica de catarat. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.