Jurnal de pierde-vară în iarna sud-africană | ziua 23

ZIUA 23 - "He's a very good and strong climber" - Dave Graham
Ieri ne-am dus din nou la Sassies. De data asta știam drumul, am ajuns și noi ca oamenii, odihniți, nu bătuți în cap de soare și plini de nervi.
Karesz și-a finalizat proiectul, Pinotage-7b+, din vreo 3 încercări. Eu am mai cizelat planul la proiectul meu, An Amal Root-7c și sper că duminică îmi iese.
Vlad cu Enci au cățărat mai multe blocuri. Dar highlight-ul zilei e altul! Vlad a încercat un traseu surplombant și a căzut la ultima mișcare. A dispărut ofticat câteva clipe, ca să îl vedem reapărând dintre bolovani cu Dave Graham de mână. Cică, "l-am găsit pe aici, la un 8a+."
"He's a very good and strong climber" - Dave Graham
Hai să vă spun cum e Dave. E fix așa cum mi l-am imaginat, prietenos şi foarte deschis. Exact cum e în filmele pe care le știm noi de pe net, așa e și în realitate. Chiar a fost super tare. Sigur o să ne mai vedem pe aici.
Aa, şi încă o fază. La coborârea lui Vlad de pe un bolovan, i-am zis că "it will be a real mission to downclimb." La care Dave: "I've injured myself many times at this age, downclimbing and I'm 36yo. Things never change".
Da, unele lucruri nu se schimbă niciodată. Dar oamenii, da. Sau poate nici ei...
Azi e ziua Margăi. La mulți ani, iubirea mea!

1
2
3
4
5
6
7
8

© 2016-2017 Fabrica de catarat. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.