Jurnal de pierde-vară în iarna sud-africană | ziua 16

ZiIUA 16 - Day after day...
Sper că nu v-am bulversat de tot cu cele scrise ieri. Stați liniștiți, totul este ok. Doar că într-o zi în care nu se întâmplă nimic ai vrea puţin entertaiment, ceva caterincă. Atâta tot.
Ieri ne-am reapucat de cățărat. Şi de glumițele tâmpite obișnuite. Așa e mai bine, parcă...
Dimineața a fost a lui Vlad. Sau așa ar fi trebuit. Dar chiar și la el oboseala acumulată în două săptămâni de cățărat şi-a spus cuvântul. Nu prea înțelege el cum vine asta, dar va învăța. Urmează două zile de pauză, foarte necesare.
După amiază am plecat și noi, ăștia mari şi serioși la cățărat. Am zis să începem cu un bloc deschis de Daniel Woods, cotat inițial 7c, dar decotat la 7b/7b+. Ce bou și Woods ăsta! Am zis că iese repede și ne mutăm la altul. N-a ieșit. Deloc. Niciunuia dintre noi.
A mai încercat Remus încă un 7c/+ şi cam atât. Am ajuns acasă obosiți şi puţin înghețați. Nu știu dacă vă amintiți cum e senzația asta.
La cazare, după ce că avem vecini două familii cu bebeluși care ne-au furat toată apa caldă, colac peste pupăză, s-a defectat şi wifi-ul. Deci nu am putut sta ca idioții cu nasul în telefon. Mă refer la mine și la Marga, restul echipei stă în altă parte. Eu scriu acum la 5 dimineața, a apărut o umbră de net...
Cam atâtica de ieri. În weekend se anunță ploaie. Ne odihnim, poate mergem în Cape Town sau în alt oraș din apropiere.
Have fun and stay tuned!

IMG 20170715 WA0000
IMG 20170715 WA0001
IMG 20170715 WA0002
IMG 20170715 WA0003

© 2016-2017 Fabrica de catarat. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.